The day you left was just my beginning.




Om du och din vän, tycker om samma kille.

Känner att vi ligger lite efter med lite tips och hjälp, så här kommer det!

OM DU OCH DIN VÄN GILLAR SAMMA KILLE

Ni båda två kanske är upp över öronen förälskade i pojken! Ni kanske är bästavänner, har känt varandra hela livet, eller liknande. Sen får ni upp ögonen för en och samma kille. BANG. Vad gör man då?

Det viktigaste av allt, om någon av er då blir tillsammans med honom. Räkna inte med att eran kompis kommer vara dig lika nära som innan. Hon kanske är sårad innerst inne, även fast hon säger annat. Så om Ni tycker att eran vänskap är viktigare, kom över killen båda två. För eran skull.

När det gäller pojkvänner: Du träffar en kille, ni börjar snacka, ni blir tillsammans. Låt inte vännerna komma i andra hand! Prioritera inte killen först alla gånger! För tänk om du och din boy gör slut, vem har du då du kan vända dig till? Killar kan komma och gå, medans vänner stannar hela vägen. Det är okej i början av förhållandet, att låta paret vara lite mer med varandra än med vännerna, men låt det inte vara så hela tiden. Vännerna kommer då låta dig vara, vill du verkligen det? Någonting att fundera på.

 S&J





If drama was a city, you'd be the mayor.

Känslan där man står mitt emellan sina val. Borde jag göra det eller inte? Vill jag? Skulle jag klara av det? Det kanske förekommer grupptryck, eller så är man där, helt ensam, och inte förstår vad som händer? Man kanske överväger, att om jag nu, t.ex. svarar ja, vad skulle hända därefter? Lite eftermiddagstankar om allt mellan jord och himmel en fin söndag som idag.


Vårkänslor!

Hej! Och förlåt! för att vi är så sjukt dåliga på att uppdatera!! S har sjukt mycket plugg å sånt just nu å jag, jag har mycket med skolan, träningarna å allt vad jag håller på med. MEN vi ska försöka bättra oss lite. Sen vill jag påminna om att det går hur bra som helst att mejla oss om ni har några frågor, och det går lika bra att kommentera i bloggen såklart!
Nu har ju våren kommit med storm! Å med vår så kommer alla vårkänslor.
Ha en superbra dag idag alla!
// S&J




Drop everything now, meet me in the pouring rain, kiss me on the sidewalk, take away the pain.






Feg?

Det är ett event på min skola för allmänheten om några dagar... Och jag är 95% säker på att mitt välnämnda ex kommer dyka upp... Det är en musikal, och han har som sagt väldigt många vänner... Jag kommer även gå på den, men jag är livrädd. Jag hatar att hamna i dom där hålen då allt känns mer eller mindre förjävligt. Jag menar, jag tänker inte så mycket på honom numera, inte alls lika mycket som alla andra gånger innan. Men ändå, vad fan ska jag göra? Om jag träffar honom nu om några dagar, kommer vi ens prata med varandra då? Det har vi alltid gjort förut, gett varandra en kram osvosvosv.... MEN nu har jag ingen aning! Jag är bara rädd för att se honom...


En jobbig tid...

Hej! Just nu så har jag å min pojkvän en ganska jobbigt tid. Eller asså jobbig å jobbig, men det blir helt enkelt helt fel ganska ofta. Nån blir sur på nån, vi pratar inte med varann, nån skickar sms fast vi kanske sitter bredvid varann å sen börjar vi prata å ja.
Har blivit så sjukt jobbigt bara, å den senaste veckar har det blivit så typ 3 ggr. Ingen av oss tycker om det å vi vet var vi står i vårat förhållande men ändå så blir det så!! Vi har våra tankar om vad det handlar om. Dels kan det va att vi sov hos varandra hela veckan nå va med varandra hela dagarna i skolan, och dels så kan det va att jag har så sjukt mkt just nu med vårdcentrals besök, blodprov, sjukhusbesök å allt så jag är så rädd och nervös hela tiden så varje liten liten grej blir sjukt stor i mina ögon och jag blir sur, och han har super mycket med hans sport så det är jättemycket som händer för oss båda. 
Vi har självklart pratat om det och kommit fram till en lösning. Att veckan som kommer så ska vi inte sova hos varanda utan bara ses i skolan. För dels så känner jag att jag vill vara lite själv nu när jag måste till sjukhus å så, tänka igenom allt å så. Samt att då får vi en liten "paus" från varandra =)
Vi hoppas att det ska funka annars får vi lösa det på nått annat sätt!
Så mitt råd till ALLA som har nåt problem i sitt förhållande, PRATA!! Det är den bästa lösningen på allt!!! :D

// S&J


Adda [email protected]

Jag och J har kommit på en jättebra lösning, ifall ni inte vill dela med er av era upplevelser här på bloggen så kan ni nu maila oss! [email protected] . Så ni är välkomna att skicka mail till oss där, så kan vi hjälpa er så mycket vi kan därifrån! Vi kommer då inte lägga upp era berättelser här. Vi kommer fortsätta att hålla bloggen igång, men kom gärna med tips! Så vi inte tjatar om samma sak om och om igen... Ha en bra helg!

S & J


Så Lovisa, skicka ett mail till oss. Din kommentar försvann med din adress.


RSS 2.0