Säg aldrig hejdå när ni är osams!

Jag har en regel å den gäller inte bara pojkvännen utan familjen med. Jag har säkert kollat på för många filmer men som tex jag skulle åka hem (till mina föräldrar) efter en skoldag och dom bor ganska långt från staden jag går i skolan i. Men iaf så hade jag å min pojkvän, inte bråkat men jag va väl lite sur på honom av olika anledningar. Å sen när vi skulle säga hejdå så blev det sämst! Så jag åkte ifrån han när jag var ganska så sur på han. Det FÅR inte hända, inte enligt mig iaf. För tänk om det skulle hända ngt!? Då kommer man må jätte dåligt!! Jag tycker det är samma sak när man ska sova, säga hejdå till familj också! Så jag försöker alltid lösa alla konflikter innan jag sommar eller åker eller vad det nu är.
Detta är ett litet tips bara!
// S & J!


Att glömma

Att komma över varandra. Det svåraste är inte själva "hejdå", det svåraste är inte att komma över, utan det som gör allting mycket svårare är att komma ihåg allting! Första "träffen", första kramen/pussen osv... När min kille gjorde slut med mig i slutet av sommaren i år så satt jag och grät hela dagen. Det är vanligt. Men jag hade inte träffat honom på 1 och en halv månad pga hans resa utomlands! Så givetvis var det lättare då. Jag hade dessutom planerat att göra slut själv, fast jag ville göra det face-to-face. Men han gjorde det direkt på facebook... Så jag trodde inte det skulle ta så hårt på mig. Men halvtimmen senare så kunde jag inte sluta gråta. Dagen efter gick bättre... Men det var ändå tufft. Alla tankarna jag hade. Det dök ständigt upp bilder från när han var hemma hos mig första gången, första kyssen, allt sånt som fick mig att sjunka längre och längre ner på golvet. Det är minnena som kan både vara underbara, men också hemska. Det är dom som gör att det är svårare att gå vidare. Det är dom som gör att man håller kvar vid människan. Känslan att veta att man inte står personen lika nära längre, det gör ont.
Tänk på andra saker, även fast det är svårt. Träffa dina vänner! Det är heller inte så kul att alltid höra "det kommer bli bra", "du klarar det här", men det är så du kommer klara det! Det är ett bra sätt att bearbeta. Det kommer bli bra.


Att inte veta - skrivet från kvinnligt perspektiv.

Att inte veta vart man står. Att inte veta om killen du gillar känner samma sak. Att se gång på gång att killen du tycker om gillar/kommenterar massor av bilder på andra tjejer på olika sajter, och du känner dig obetydlig när han knappt gillar några av dina egna bilder. Det kan svida, även fast det egentligen inte är så jätteallvarliga saker, så kan det ändå göra riktigt ont! Visst, det beror lite på vilken situation ni är i.

1. Ni är tillsammans - Så måste Du prata med honom. Men tänk också att han är kär i dig! Att det är du som betyder någonting.

2. Ni har något på G - Det är dock lite svårare, eftersom ni faktiskt då inte är tillsammans! Men min egna åsikt, är att om man verkligen vill att det ska bli något så ska man inte kolla in massa andra! Det är rätt självklart.

3. Han vet inte om att du gillar honom - Då finns det ju inga regler. Du måste ju visa att du tycker om honom, så ni kan utveckla eran relation - om han känner likadant såklart. Så du kan inte begära någonting, om det här är din situation.
4. Ni har precis gjort slut - Den här punkten är den svåraste. För det beror helt på hur ni gjorde slut. Jag tycker inte det är rätt att börja kommentera massor av bilder och liknande den första veckan efter uppbrottet. Av ren respekt. Säg att din kille precis gjort slut med dig, han säger att du förtjänar någon bättre, att tiden inte räcker till, men att han ändå älskar dig. Du blir såklart jätteledsen, ni har försökt få det funka ett par gånger, men det här är kanske för det bästa... Dagarna senare har han börjat kommenterat massa bilder på andra tjejer! Du vet inte vad du ska tro. 2 veckor senare är det likadant. Kanske t.o.m. månaden efter så känns det fortfarande hemskt att se dom kommentarerna! Det är normalt till max! Jag vet hur det känns! Man ställer sig frågorna "Ljög han för mig?", "Har han redan kommit över det här?" osv... Men kom ihåg, hur illa han än beter sig enligt dig, så kan han fortfarande ha svårt att komma över dig. Han vill bara inte visa det. Din största uppgift här är att komma över honom, oavsett hur svårt det är att acceptera, så måste det få ett slut. Du förtjänar bättre än att sitta och deppa hemma, livet är för kort för sånt!

/ S & J


Partner som satsar på sin idrott

Min pojkvän satsar allt på sin sport, tränar varje dag och på match säsongen så spelar han match nästan varje helg vilket gör att jag inte kan vara med honom så mycket vilket gör att man känner sig ganska bortglömd och att man blir tagen för givet! Vill bara säga till alla som känner igen sig att det inte finns så mycket att göra. Man får leva med det, bara stå ut om man nu älskar honom/henne och känner att det är värt det i slutänden.
Detta är ett av mina största problem i mitt förhållande, men när jag är med min pojkvän så glömmer jag allt å allt är helt underbart igen!
// S & J


Att lova saker, som man inte håller

Någonting som vi alla har fått upplevt säkert. När människor lovar att han/hon ska ringa - och inte gör det. Min förra kille var riktigt duktig på det... Han reste bort under sommarlovet och den ända kontakt jag hade med honom var över facebook chatten... Vilket inte var det bästa, men bättre än ingenting! Han lovade att han skulle ringa när han kom hem, han lovade att han skulle ringa lite senare osv... Av alla dom gångerna han lovade mig att ringa, så ringde han två gånger under hela vårat förhållande. Den andra gången han ringde var en månad efter vi hade gjort slut. Att gå och hoppas på att den man är riktigt kär i ska ringa under dagen, är som att vänta på regn i öknen. Tiden går sakta, och när han inte ens ringer så börjar man - i alla fall jag - åska inombords! Jag vet inte hur många gånger jag ringde till min förra kille och fick som svar "Abonnenten du söker...". Jag visste att hans minne inte var det bästa, men man förväntar ju ändå sig någonting från honom. Om det är några fler som fått uppleva detta så är det bara att skriva en kommentar om dina upplevelser - du får vara anonym - och vi kommer läsa kommentaren innnan den publiceras. Nu är det ju inte så att alla killar är såhär. Vi vet att det finns gått om dom som ringer när dom säger att dom ska ringa. Det finns även tjejer som inte ringer när dom ska ringa. Och när det händer för ofta så prata med varandra om varför. Det är inte alltid så schysst att slänga dit med en konstig ursäkt. / S & J Detta var endast ett exempel på att lova saker och inte hålla de löften man säger.

Kom igen nu!

Okej! Vi vill att ni ska skriva in era problem till oss. Kan vara allt från att hitta den rätta partnern till sina föräldrar eller pojk/flickvänner. Vi svarar på ALLT. Vi har mycket egna erfarenheter och kommer själva ta upp våra problem! Som sagt så kommer vi vara anonyma, för att vara på den säkra sidan liksom ;)
Så hör av er!!


Välkommen!

Vi är två tjejer i den övre delen av tonåren. Om du har jobbigt, känner dig ensam, heartbroken eller liknande så kan du börja läsa denna blogg! Vi kommer ta upp allt från egna problem till dina problem. Så hör av dig om du vill ha hjälp med dina bekymmer.

You can do this!

/SJ


RSS 2.0